Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-10

EatGood Sweden AB: Eatgood - ny distributör för Lightfry på Grönland, Island och Färöarna

Arctic Import A/S, med sina 70 anställda på kontoret i Ålborg(200 anställda inom koncernen), är starka som leverantörer med ett brett utbud av varor till olika verksamheter. Bredden i deras verksamhet och möjligheten att använda dem som språkrör för Lightfry och Air Fry Technology gör dem mycket intressanta i sammanhanget för ökad försäljning av Lightfry. Tack vare dessa marknaders geografiska lägen, på öar, så är en stor uppsida med att använda Lightfry och luftfritering att de slipper frakta mycket fritösolja till öarna vilket innebär stora kostnadsbesparing pga höga sjöfraktpriser. Möjligheten med Lightfry att fritera men även att ångkoka, grilla samt rosta olika produkter skapar oanade möjligheter för restaurangkökens kockar och öppnar många nya möjligheter till att servera mat med optimerad kvalitet och smak. Trenden med vegetariska och veganska inslag i menyerna ökar, då efterfrågan framför allt bland den yngre publiken väljer dessa, vilket passar Lightfry och AirFry Technology mycket väl. Vi välkomnar en fortsatt geografisk spridning med nya distributörer samt våra nya Grönländska kunder och deras intresse och nyfikenhet av nyare teknik på fokus mot hälsosammare och bättre mat likväl som säkerhet i sina restaurangkök."Lightfry ligger allt mer rätt i tiden med värden som hälsa, matkvalitet, miljö, säkerhet, bättre ekonomi etc - säger Henrik Önnermark, VD på Eatgood Sweden AB"

Denna information är sådan information som EatGood Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 juni 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Önnermark, VD EatGood Sweden AB
Telefon: 0736-87 21 26
E-post: henrik@eatgood.se

Kort om EatGood

EatGood Sweden AB har utvecklat Lightfry-ugnen för att tillaga mat så som pommes frites utan frityrolja, vilket påverkar arbetsmiljön positivt för de som arbetar i restaurangköken men framförallt ger betydligt nyttigare mat för konsumenterna. EatGood står inför en kommande expansion av verksamheten med möjlighet till försäljning på en internationell marknad till ett antal större kunder inom snabbmatsbranschen och restaurangbranschen samt andra matställen så som skolor, sjukhus, och personalmatsalar

Författare EatGood Sweden AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.