Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-26

ELLWEE marknadsför och säljer sina produkter via Amazon.com

ELLWEE AB (”ELLWEE eller ”Bolaget”) kommer inom kort att börja marknadsföra sina produkter via Amazon på den nordamerikanska marknaden, med start i USA.

ELLWEE har enligt villkoren rätt att marknadsföra sina produkter via Amazon på den nordamerikanska marknaden och blir därmed tillgänglig för både företagskunder såväl som privatkunder i Nordamerika. Villkoren som tecknats innebär att ELLWEE marknadsförs via Amazon där affärsrelationen och leveranserna är mellan kund och ELLWEE.

Genom att ELLWEE finns på amazon.com möjliggörs en exponering mot de i genomsnitt 197 miljoner besökare som besöker amazon.com varje månad. Enligt branschsiffror är Amazon den ledande e-handeln i USA med en omsättning nära 386 miljarder US-dollar under 2020.

Genom att vi kan marknadsföra oss via Amazon tar vi ytterligare ett steg i vår närvaro i Nordamerika och gör oss samtidigt tillgängliga för privatkunder. Marknadsföring via Amazon är en marknadsföringskanal som vi inte ser att våra huvudkonkurrenter använder idag, så det ska bli intressant att se vad detta samarbete innebär för oss säger ELLWEEs VD, Håkan Kjellqvist.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Håkan Kjellqvist
VD
Telefon: +46 520 528 910
Mobiltelefon: +46 709 909 966

Om oss


ELLWEE AB (publ) grundades 2019. År 2020 förvärvade bolaget verksamhet inklusive varumärket ELLWEE som grundades år 2015.

ELLWEE utvecklar, tillverkar och säljer fyrhjuliga flerfunktionsfordon (eng: multi-purpose vehicle). Bolaget inriktar primärt försäljningen mot golfanläggningar och s.k. gated communities, med ambition att i framtiden bredda marknadsgruppen.

ELLWEE har ett dotterbolag i Florida, USA, ELLWEE INC. 

För mer information, se ELLWEEs hemsida  www.ellwee.com 

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se

Bifogade filer


ELLWEE marknadsför och säljer sina produkter via Amazon.com

Författare MFN