Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-03-11

Emergers: Lipigon fortsätter bredda pipeline enligt plan

Lipigon utökar nu sitt samarbete med Shanghai-noterade HitGen med screening av ett andra målprotein, och fortsätter därmed bygga sin pipeline av projekt med fokus på sjukdomar orsakade av störningar i kroppens fettomsättning. Med projekt baserade på olika högaktuella terapeutiska teknologier som genterapi och RNA-läkemedel och potential för effektdata i tidiga utvecklingsfaser fortsätter vi se goda förutsättningar för tidig utlicensiering och hög potential för aktien.

Läs analysen här https://www.emergers.se/lipigon_b/

För mer information, vänligen kontakta:


Johan Widmark
Analytiker och skribent
johan@emergers.se

Om Emergers


Detta är ett pressmeddelande från Emergers - Analyser, intervjuer och reportage om noterade och onoterade tillväxtbolag.

DISCLAIMER
Information som tillhandahålls på eller via Emergers är inte avsedd att vara finansiell rådgivning. Emergers mottar ersättning för att skriva om bolaget ifråga. Bolaget har givits möjlighet att påverka faktapåståenden före publicering, men prognoser, slutsatser och värderingsresonemang är Emergers egna. För att undvika intressekonflikter har Emergers skribenter inga innehav i de noterade bolag vi skriver om. Analysartiklar skall ej betraktas som en rekommendation eller uppmaning att investera i bolagen som det skrivs om. Emergers kan ej garantera att de slutsatser som presenteras i analysen kommer att uppfyllas. Emergers kan ej hållas ansvariga för vare sig direkta eller indirekta skador som orsakats av beslut fattade på grundval av information i denna analys. Investerare uppmanas att komplettera med ytterligare material och information samt konsultera en finansiell rådgivare inför alla investeringsbeslut.


För mer information och fullständiga villkor läs mer på emergers.se

Bifogade filer


Lipigon fortsätter bredda pipeline enligt plan

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.