Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-19

Emergers: Simris Algs nya tredelade inriktning ger bättre bild av potentialen

Med en blandad utveckling för bolagets konsumentprodukter i USA under 2020 breddar Simris Alg nu sitt strategiska spelfält till tre tydligt definierade inriktningar. Med internationelle tungviktare Schapera som ordförande är Biomimetics och Novel Foods nästa steg i att låsa upp potentialen i bolagets unika algplattform.

Läs den fullständiga analysen här https://www.emergers.se/simris_d/

För mer information, vänligen kontakta:


Johan Widmark
Analytiker och skribent
johan@emergers.se

Om Emergers


Detta är ett pressmeddelande från Emergers - Analyser, intervjuer och reportage om noterade och onoterade tillväxtbolag.

DISCLAIMER
Information som tillhandahålls på eller via Emergers är inte avsedd att vara finansiell rådgivning. Emergers mottar ersättning för att skriva om bolaget ifråga. Bolaget har givits möjlighet att påverka faktapåståenden före publicering, men prognoser, slutsatser och värderingsresonemang är Emergers egna. För att undvika intressekonflikter har Emergers skribenter inga innehav i de noterade bolag vi skriver om. Analysartiklar skall ej betraktas som en rekommendation eller uppmaning att investera i bolagen som det skrivs om. Emergers kan ej garantera att de slutsatser som presenteras i analysen kommer att uppfyllas. Emergers kan ej hållas ansvariga för vare sig direkta eller indirekta skador som orsakats av beslut fattade på grundval av information i denna analys. Investerare uppmanas att komplettera med ytterligare material och information samt konsultera en finansiell rådgivare inför alla investeringsbeslut.


För mer information och fullständiga villkor läs mer på emergers.se

Bifogade filer


Simris Algs nya tredelade inriktning ger bättre bild av potentialen

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.