Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-20

ENIRO: SETT STARK ORDERINGÅNG PÅ ALLA MARKNADER 2 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Eniro har under det gångna kvartalet sett en positiv utveckling i sitt största affärsområde Marketing Partner, uppger den nyss avgångna vd:n Magdalena Bonde i bolagets delårsrapport för andra kvartalet.

"Under andra kvartalet har vi sett en stark orderingång på alla våra marknader, framförallt i Sverige och i Danmark. I Danmark har vi till och med lyckats vända till intäktstillväxt i kvartalet i lokal valuta", kommenterar Magdalena Bonde.

Hon räknar med att prishöjningar som har införts i Sverige, Norge och Danmark under perioden kommer att stärka den trenden ytterligare framöver.

"Insatser för att minska churn samt för att öka kundvärde, kostnadseffektivitet och skalbarhet har genomförts och är också vårt fokus framåt", säger Magdalena Bonde vidare.

Eniros nya vd från halvårsskiftet, Robert Puskaric, uppger i rapporten att det som står näst i tur att göra för bolaget är att fokusera på tillväxt.

"Nu ska vi sätta en strategi för tillväxt, göra nödvändiga investeringar och fortsätta utvecklas till ett ledande Marketing Technology-bolag i Norden", säger han.
Författare Direkt-SE