Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-18

Enorama Pharma (publ) har ingått Term Sheet-avtal med IGRP LDA (IG Therapeutics) om försäljning av nikotintuggummi i bl.a. Portugal

IG Therapeutics bär alla kostnader relaterade till marknadsgodkännande för nikotinprodukterna i de aktuella länderna. Bolaget upplåter en royaltyfri licens till IG Therapeutics att använda Bolagets immateriella rättigheter i den utsträckning som krävs för att kunna fullgöra sina åtaganden enligt villkoren i Term Sheet-avtalet.

Term Sheet-avtalet har en initial löptid om fem år och är ömsesidigt icke-exklusivt. Det innehåller inga bestämmelser om minimiåtaganden avseende ordervolym. Bolaget och IG Therapeutics ska enas om att ingå ett leverans- och licensavtal. 

IG Therapeutics är ett europeiskt läkemedelsföretag dedikerat till hälso- och sjukvårdssektorn. Trots deras europeiska fotavtryck och närvaro, är IG Therapeutics ett globalt läkemedelsföretag som tillhandahåller högkvalitativa produkter för att förebygga och behandla ett flertal olika sjukdomar och hälsotillstånd.

"Ännu ett avtal är tecknat för vårt premium nikotintuggummi - det gläder oss. Avtalet med IG Therapeutics betyder mycket för att kunna få ut våra produkter på ytterligare marknader runt om i världen. Vi ser fram emot ett stabilt och långvarigt samarbete med IG Therapeutics", säger VD Mats Rönngard, Enorama Pharma AB.

KONTAKT

Enorama Pharma AB (publ)
Mats Rönngard, VD
Tel: +46 708 72 82 50
E-post: mats.ronngard@enorama.se
Södergatan 3, 211 34, Malmö
www.enorama.se

Enorama Pharma är noterat på Nasdaq First North Growth Market.
Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank: +46 8 463 83 00, certifiedadviser@penser.se

OM ENORAMA PHARMA

Enorama Pharmas mål är att bli en ledande global leverantör av konsumentvänliga nikotinersättningsprodukter. Affärsidén är att utveckla och sälja såväl medicinska tuggummin som icke-medicinska, tobaksfria nikotinprodukter och erbjuda dessa som Private Label, det vill säga att återförsäljaren marknadsför och säljer produkten under sitt eget varumärke. För mer information, besök: www.enorama.se.

Denna information är sådan information som Enorama Pharma AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Mats Rönngards (VD) försorg, för offentliggörande den 18 juni 2020 kl. 09:00 CEST.

Författare Enorama Pharma

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.