Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-05-03

Ework Group AB: Jörgen Lindeborg ny chef för Service Line Consulting Services

Ework Group AB har utsett Jörgen Lindeborg till ny chef för Service Line Consulting Services. Jörgen kommer närmast från Tietoevry där han innehaft positionen som Head of Digital Consulting Sverige. Dessförinnan har han haft flera ledande befattningar inom Evry, CGI och AFRY.

Jörgen Lindeborg har gedigen erfarenhet från konsult- och talangmarknaden och är väl bekant med de möjligheter och utmaningar som påverkar organisationer i såväl privat- som offentlig sektor.

- Jörgen är erfaren, engagerad och mycket kunnig inom konsultbranschen och vi är glada över att välkomna honom till Ework för denna viktiga nyckelroll. Vårt konsultnätverk och vår förmåga att hitta den mest lämpade konsulten till varje uppdrag hör till våra främsta styrkor, som vi fortsätter att utveckla och förstärka, säger Karin Schreil, VD Ework Group.

Jörgen tillträdde sin position den 1 maj och ingår i ledningsgruppen för Ework Group från samma datum. Jörgen ersätter Disa Nilsson, som varit ansvarig för området. Disa Nilsson kommer efter en lång karriär i Ework Group att övergå till nya utmaningar utanför företaget från och med september.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Karin Schreil, VD Ework Group AB (publ)

+46 (0)70 794 58 83

E-post: karin.schreil@eworkgroup.com

Ework Group AB (publ) ä̈r en marknadsledande och oberoende konsultleverantör i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt över 12 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Författare Cision