Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-21

Ework Group AB: Karin Schreil blir ny VD för Ework Group

Styrelsen i Ework Group AB har utsett Karin Schreil till ny VD för Ework Group. Hon kommer närmast från TietoEvry, där hon är Managing Partner för Sverige. Hon har tidigare haft ledande positioner på bland annat Fujitsu och CGI Sweden.

- Med Karin får vi en erfaren ledare som känner konsult- och kompetensmarknaden mycket väl, har en god förståelse för den omvälvning den just nu genomgår och äger en stark kommunikativ förmåga. Jag ser fram emot ett gott samarbete och är väldigt glad över att hon valde att tacka ja till oss, säger Staffan Salén, styrelsens ordförande.

- Att få arbeta tillsammans med engagerade medarbetare, konsulter och partners i en organisation som Ework känns väldigt bra. Jag lockas av ett bolag som jag tror är perfekt positionerat i en spännande bransch, där det just nu sker stora förändringar, säger Karin Schreil. 

Karin Schreil tillträder i december 2021. 

KONTAKTINFORMATION

Staffan Salén, Styrelseordförande, +46 70 531 01 11

Denna information är regulatorisk enligt Nasdaqs Regelverk för emittenter.

OM EWORK

Ework Group AB (publ) är en marknadsledande och oberoende konsultleverantör i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt cirka 10 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.