Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-01-16

ExeoTech: Styrelsen föreslår en sammanläggning av aktien 1:1000

STYRELSEN FÖRESLÅR EN SAMMANLÄGGNING AV AKTIEN 1:1000

ExeoTechs styrelse har idag beslutat föreslå en sammanläggning av Bolagets aktier 1:1000. Detta då kursen måste justeras i enlighet med marknadsplatsens regelverk samt att antalet aktier i Bolaget och nuvarande aktiekurs hämmar handeln i Bolagets aktier. Kallelse till en extra stämma kommer att ske inom kort.

I en kommentar säger ExeoTechs VD Olle Anderson Detta är en av flera åtgärder vi nu vidtar för att Bolaget åter skall handlas på NGM-MTFs ordinarie lista och inte som nu på observationslista. Det krävs dock fler åtgärder, bl.a. att vi även skall kunna påvisa att Bolaget med egna medel kan finansiera den närmaste tolv månaders drift. Vi kommer därför inom kort genomföra ytterligare åtgärder och förändringar i linje med vår uttalade strategi.

KALMAR, SVERIGE, 16 januari 2019 - (NGM MTF, ETIN). ExeoTech Invest AB (publ).

För mer information kontakta:
Olle Anderson, Verkställande Direktör, olle.anderson@exeotech.se mailto:olle.anderson@exeotech.se
ExeoTech Invest AB (publ)
Tel 073-745 07 27

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
ExeoTech Pressrelease 2019-01-16.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24980

Om ExeoTech Invest

ExeoTech Invest AB (publ), (ExeoTech) 556536-0954, affärsidé är att bereda sina aktieägare en konkurrenskraftig avkastning genom att förvärva, utveckla, och avyttra andelar i rörelsedrivande bolag. ExeoTech skall skapa värdetillväxt för sina aktieägare genom att investera i en balanserad portfölj om 10 till 15 bolag. ExeoTech skall i första hand investera i rörelsedrivande bolag verksamma inom transport & logistik, livsmedel samt företa opportunistiska investeringar i bolag verksamma inom områden där kunskap, erfarenhet och nätverk inom ExeoTechs huvudverksamheter, bedöms kunna bidra positivt.

ExeoTech är noterat på NGM-MTF (ETIN)

Denna information är sådan som ExeoTech Invest AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 januari 2019 kl. 10.40 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.