Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-04-19

Eyeonid Group AB: EYEONID GROUP AB (publ): Eyeonid upprättar samarbete med Opiquad S.r.l.

Eyeonid Group AB har inlett ett samarbete med Opiquad avseende API-konsumption för diverse ID-säkerhetstjänster.

Opiquad är en italiensk internetleverantör eller ISP (Internet Service Provider) med egen s.k. backbone som huvudsakligen erbjuder internetuppkoppling, cloud/datacenter/infrastruktur-tjänster samt eposthantering. Deras främsta målgrupp är företag och offentlig sektor men även i mindre grad konsumenter. Opiquad avser använda Eyeonids API i syfte att utveckla egna ID-säkerhetstjänster som direkt komplement till befintliga leveranser men även för nya kunder och egna affärer baserade på Eyeonids teknologi.

API-konsumption som tjänst utarbetades under Q1 2022 och började testas under slutet av kvartalet. Det är ett steg i Eyeonids strävan att erbjuda adekvata tjänster inom olika delar av värdekedjan när det kommer till cybersäkerhet.

Partnerskapet avser en B2B2B / B2B2C affär för implementation under Q2 2022 och som starkt kommer bidra till fortsatt utveckling och kalibrering av Eyeonids B2B-tjänster. Intäkter kommer genereras från start.

För mer information, kontakta

Georg Tsaros, VD, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070 882 68 28

E-post: georg.tsaros@eyeonid.com

www.eyeonid.com
 

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Genom helhetslösningar som kompletteras med försäkring, betalningslösningar och assistanstjänster samt försäljnings- och marknadsstöd för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom och retail, skapar EyeonID lösningar för nya affärsmöjligheter hos sina kunder.

Författare Cision