Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-01-23

Eyeonid Group AB: EYEONID GROUP AB (publ): Information och justering av TO4

Fredagen den 21 januari registrerades den publika företrädesemissionen som genomfördes i december med en teckningskurs om 0,25 SEK per aktie. Detta innebär att teckningskursen för teckningsoptioner av serie TO4 kommer justeras enligt gällande villkor. I enlighet med villkoren för TO4 kommer teckningskursen att justeras till 0,25 SEK per aktie. I övrigt är villkoren oförändrade.

Den sista nyttjandeperioden för TO4 inleds nu på måndag den 24 januari och pågår till och med måndagen den 7 februari. Eftersom aktuell marknadskurs väsentligen understiger teckningskursen, 0,25 SEK per aktie, kommer Eyeonid Group AB inte att tillhandahålla några anmälningssedlar för att teckna TO4. Om detta får anledning att omvärderas under pågående nyttjandeperiod kommer marknaden att informeras om detta.

För mer information, kontakta

Erik Hallberg, Styrelseordförande, Eyeonid Group AB (publ.)

Telefon: 070-658 16 16

E-post: erik.hallberg@eyeonid.com

www.eyeonid.com

Carl-Magnus Jönsson, CFO, Eyeonid Group AB (publ)

Telefon: 073-545 53 50

E-post: carl-magnus.jonsson@eyeonid.com

Om EyeonID

Eyeonid Group AB (publ) grundades 2015 och är en SaaS-leverantör som genom egenutvecklad teknologi för insamling, analys och paketering av data utvecklar och säljer smarta lösningar som gör livet på internet enklare och tryggare för människor, företag och organisationer. Bolaget tillhandahåller i affärslösningar inom IT säkerhet, integritetsskyddande tjänster och AI baserade datalösningar. Dessa riktas i första hand mot B2B marknaden i Europa för branscher som t.ex. bank, försäkring, telekom, health-tech samt service och eventindustrin. I koncernen ingår affärsområdena EyeonID, Bolder, Air By Bolder och EyeonTEXT.

Författare Cision