Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-30

Fastighets AB Trianon: Trianon offentliggör prospekt och ansöker om notering av ytterligare hållbara hybridobligationer på Sustainable Bond List vid Nasdaq Stockholm

Trianon emitterade den 1 september 2020 ytterligare hybridobligationer om 100 miljoner kronor under sitt utestående subordinerade efterställda hållbara obligationslån med evig löptid ("Hybridobligationerna"). I och med emissionen av Hybridobligationerna är ramverket om 500 miljoner kronor således fullt utnyttjat.

Bolaget har, i enlighet med villkoren för Hybridobligationerna, ansökt om notering av Hybridobligationerna på Sustainable Bond List vid Nasdaq Stockholm och första dag för handel beräknas inträffa omkring den 1 oktober 2020. Med anledning av noteringen har Trianon upprättat ett prospekt som har godkänts av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på Bolagets webbplats www.trianon.se och Finansinspektionens webbplats www.fi.se.

Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 30 september 2020, kl. 15.30.

 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Olof Andersson, VD
Telefon: 040 611 34 97
E-post: olof.andersson@trianon.se

Mari-Louise Hedbys, CFO och IR-ansvarig
Telefon: 040 611 34 85
E-post: mari-louise.hedbys@trianon.se

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.