Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-09

Finepart Sweden AB (publ) säljer ytterligare en 3-axlig Finecutmaskin den 9e juni 2020

"Vi är glada att agentsamarbetet med Rainford Precision nu genererat en första order. Kunden är ett bra exempel på ett företag som är specialister inom skärservice och inser Finecutens förträfflighet och flexibilitet. Med investeringen kommer kunden kunna göra besparingar via effektivisering i befintlig produktion av krävande material och samtidigt skapa förutsättningar för nya typer av affärer." säger Lars Darvall, VD Finepart.

För ytterligare information

Lars Darvall

VD, Finepart Sweden AB

Telefon: 0707 - 767 768

E-post: lars.darvall@finepart.com

Om bolaget

Finepart är ett innovativt och teknikorienterat företag som utvecklar och säljer maskiner för komponenttillverkning med hög precision. Bolagets teknologi baseras på vattenskärningsteknik som innebär att med mycket högt vattentryck, cirka 4 000 bar, skapa en stråle som accelererar sandkorn som verkar som slipmedel. Bolaget grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Bollebygd.

Denna information är sådan information som Finepart Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9e juni, 2020, kl. 14.28.

Författare Finepart

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.