Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-19

FlexQube lanserar ny FlexQube Group-hemsida.

FlexQube har lanserat en ny hemsida för FlexQube Group för att göra det enklare att presentera vår finansiella information. Du hittar webbplatsen på www.flexqubegroup.com.

Om FlexQube
FlexQube är ett teknikbolag med huvudkontor i Göteborg och egna verksamheter i USA, Mexiko, Tyskland, England och Sverige, och är verksamt inom vagnsbaserad materialhantering genom ett patenterat modulkoncept. FlexQube utvecklar och designar kundanpassade lösningar för både robotiserad och mekaniserad vagnslogistik. Genom företagets egenutvecklade och unika automationskoncept erbjuds robusta och självkörande robotvagnar. FlexQube har över 800 kunder i fler än 30 länder där de primära marknaderna är Nordamerika och Europa.

FlexQubes kunder återfinns inom tillverkningsindustrin, distribution- och lagerverksamheter. Exempel på större kunder är Tesla, Amazon, Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Oda och Mann+Hummel.

För mer information kontakta

VD, Anders Fogelberg
anders.fogelberg@flexqube.com
+46 702 86 06 74

CFO, Heidi Bader
heidi.bader@flexqube.com
+46 708 24 71 46

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Advisor. Läs mer på www.flexqubegroup.com.

Författare Cision