Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-28

Footway Group AB: Footway förvärvar Caliroots

Caliroots har, sedan starten 2003, framgångsrikt byggt ett starkt varumärke inom streetwear och sneakers som passar väl in på Footways nya plattform. Den globala plattformen som just nu utvecklas är anpassad för att på ett enkelt sätt kunna koppla på nya e-handelsbutiker med unika skyltfönster och produkter. Caliroots väletablerade position inom streetwear och sneakers stärker koncernens erbjudande ytterligare.

 

"Vi ser stora möjligheter i att lansera Caliroots på vår nya plattform och vidareutveckla deras starka varumärke," säger Daniel Mühlbach, VD för Footway.

 
"Jag vill tacka kunder och medarbetare för den spännande resa vi gjort med Caliroots hittills. Nu lämnar vi vidare till Footway för nästa kapitel och önskar dem all lycka och framgång!", säger Andreas Koschnike, VD för Caliroots.
Caliroots genomgår sedan 23 april 2020 en företagsrekonstruktion. Förvärvet sker som en inkråmsöverlåtelse av Caliroots varumärken, domäner och varulager. Tillträde kommer ske inom två veckor. Förvärvet finansieras genom egen kassa.
 

Författare Footway Group AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.