Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-25

Förändring i BIMobjects styrelse

BIMobject meddelar att Stefan Larsson den 24:e september har avgått från BIMobjects styrelse av personliga skäl. 

“Stefan Larsson har varit en betydelsefull del av BIMobjects historia och på senaste åren som verksam styrelseledamot. Vi vill tacka Stefan för det arbete han utfört och önskar honom lycka till i hans framtida karriär”, säger Johan Svanström, styrelseordförande i BIMobject.

För mer information, vänligen kontakta:


Carl Silbersky – VD
Tel: +46 40 - 685 29 00
E-mail: ir@bimobject.com

Om BIMobject


Vi kan inte fortsätta bygga som vi gör idag. BIMobjects mål är att digitalisera byggindustrin för att skapa en hållbarare framtid. Vi är en global marknadsplats för byggindustrin som förser arkitekter och ingenjörer med den information och inspiration som de behöver för att designa byggnader snabbare, smartare och grönare.

Med över 2 000 byggproduktvarumärken* och 100 av världens 100 största arkitektfirmor bland våra användare möjliggör vi digital design av byggnader världen över. Nettoomsättningen under 2020 uppgick till 137 MSEK.
 
BIMobject handlas på Nasdaq First North under ticker: BIM.
Certified Advisor: FNCA Sweden AB, info@fnca.se, +46-8-528 00 399.

* Definierat som antalet unika varumärken (inklusive dotterbolag med separata produktsortiment) med produkter tillgängliga för nedladdning på bimobject.com.

Denna information är sådan information som BIMobject är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-09-25 09:28 CEST.

Bifogade filer


Förändring i BIMobjects styrelse

Författare MFN