Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-12-28

Free2move: Ny Styrelseordförande i Free2Move

NY STYRELSEORDFÖRANDE I FREE2MOVE

Free2Move har de senaste åren genomgått stora förändringar, gällande såväl inriktning, teknik som kunderbjudande! Bolaget är förberett för framtiden, och har visat att man kan attrahera företagskunder, framför allt inom fastighetssektorn.

Efter den förändring av inriktning som hittills har gjorts, och allt jobb det inneburit, så känner jag att det är dags att lämna över stafettpinnen till nästa person, säger Marie-Louise Gefwert, avgående styrelseordförande! Det är naturligtvis med viss sorg jag lämnar, men känner samtidigt att det är dags för bolaget att kliva vidare, då är Didrik Hamilton, som nu tar över, den som är bäst lämpad att ur styrelseperspektiv leda bolaget vidare för framtiden.

Vi vill naturligtvis tacka Marie-Louise för det jobb hon gjort som Styrelseordförande för Free2Move de gångna åren, säger Didrik Hamilton, tillträdande Styrelseordförande! Samtidigt känner jag både ödmjukhet och spänning inför allt vi måste göra för att fortsätta etablera Free2Move som en ledande leverantör av spetskompetens inom industriell IoT, framför allt inom skandinavisk fastighetsmarknad.

Behovet och besparingarna av att koppla upp fastigheter är uppenbart, marknaden börjar mogna och vi har hur mycket som helst att göra! Utmaningen blir framgent att välja rätt och fokusera, avslutar Didrik Hamilton.

Stockholm 2018-12-28

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta

Leif Syrstad, VD Free2move Holding AB,
tel: +46 708 660 703,
e-post: leif.syrstad@free2move.se mailto:leif.syrstad@free2move.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Free2move Pressrelease 2018-12-28.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24879

Om Free2move
Om Free2move Free2move är en utvecklare, konsult och tjänsteleverantör inom IoT-teknik (Internet of Things) med inriktning mot fastighetsautomation och infrastruktur. Bolaget erbjuder helhetslösningar i form av intelligenta sensornätverk som trådlöst samlar in, analyserar, kontrollerar och styr olika enheter. Lösningarna möjliggör att Free2moves kunder kan driva sin verksamhet mer effektivt och sänka sina kostnader samtidigt som kunden får större kontroll och kan säkra sina tillgångar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.