Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-12-11

Freetrailer Group A/S och Føtex inleder nytt samarbete

Freetrailer Group och den danska livsmedelskedjan Føtex inleder ett nytt samarbete som innebär att Freetrailers tjänst kommer att göras tillgänglig på ett urval av kedjans mer än 100 stormarknader.

Freetrailer Group har ingått ett nytt samarbetsavtal med den framgångsrika livsmedelskedjan Føtex om att göra Freetrailer-konceptet tillgängligt för kedjans kunder. Inledningsvis är det stormarknaderna i Haderslev och Fredericia som kommer att erbjuda gratis släpvagnar till sina kunder, varefter möjligheten att rulla ut självbetjäningskonceptet till ytterligare stormarknader undersöks.

Freetrailers koncern-vd Philip Filipsen gläder sig över det nya samarbetet som är helt i linje med spridningen av Freetrailer-konceptet.

"Jag är både glad och stolt över det här samarbetet som bidrar till att marknadsföra Føtex i lokalområdet och som ger Føtex kunder en komplett självbetjänande transportlösning. Det här är en fantastisk livsmedelskedja och ett mycket starkt varumärke som vi nu kan lägga till i vår verksamhet. Bland Føtex mer än 100 platser i Danmark finns det ett antal platser där Freetrailer ännu inte finns representerade men nu får vi en ännu bättre spridning av Freetrailer i Danmark", säger Philip Filipsen.

För mer information om Freetrailer Group A/S, vänligen kontakta:

 

Philip Filipsen, Koncern-VD
E-post: pf@freetrailer.com
Telefon: +45 40 90 17 85 

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.