Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-30

Getinge bjuder in till virtuell kapitalmarknadsdag den 22 november, 2021

Getinge välkomnar analytiker, investerare och media att delta vid Getinges virtuella kapitalmarknadsdag den 22 november, 2021.

Getinges senaste kapitalmarknadsdag hölls i november 2018, då koncernledningen sammanfattade de aktiviteter och prioriteringar som skulle föra bolaget till dess nuvarande position: tydligt kundfokus, ökad omsättning och lönsamhet samt stärkt finansiell ställning.

Nu presenterar Getinge nästa steg för att förstärka effekterna av det kontinuerliga förbättringsarbetet och att med ökad intensitet tillvarata organiska och förvärvsrelaterade möjligheter - givet Getinges unika teknologiska kompetens, globala räckvidd och solida finansiella position.

Evenemanget starar kl 15:00 (svensk tid) och avslutas cirka kl 17:00 med möjlighet till förlängd frågestund vid behov. Inloggning till kapitalmarknadsdagen kan är öppen från 14:40.

Anmälan för att delta i evenemanget sker via följande länk (https://cvent.me/8ZRnGv?rt=X2NflKwFy0aVyxL7rNlQdw). Det kommer även att vara möjligt att ta del av sändningen i efterhand. Länk kommer att tillhandahållas via Getinges hemsida (https://www.getinge.com/se/om-oss/investerare/).

 

För vidare information:

Lars Mattsson, Head of Investor Relations
Telefon: +46 (0) 734 244 692
E-mail: lars.mattsson@getinge.com

Om Getinge
Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har till mål att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, hjärt- och kärlvård, operationssalar, steril rekonditionering samt Life Science-sektorn. Getinge har över 10 000 anställda runtom i världen och produkterna säljs i över 135 länder.

Författare Cision