Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-05-26

Gunilla Lundmark ny styrelseledamot i CombiGene

Vid CombiGenes årsstämma valdes Gunilla Lundmark in som ny ledamot i bolagets styrelse. Gunilla är en entreprenör ut i fingerspetsarna och har 25 års erfarenhet från ledande positioner inom life science-industrin. Gunillas framgångsrika entreprenörskap manifesterades 2014 i utmärkelsen ”2014 BioTech Builder prize”. Gunilla är sedan 2018 VD på Uppsala universitet Invest AB och har tidigare innehaft en rad ledande positioner på bolag som Pharmanest AB och Q-Med AB.
 
”Gunillas långa erfarenhet från life science-industrin och hennes uttalade entreprenörsförmågor kommer att betyda mycket för den fortsatta utvecklingen av CombiGene”, säger CombiGenes styrelseordförande Bert Junno i en kommentar.
 
”Jag ser mycket framemot att vara en del av CombiGenes styrelse. Jag är imponerad över bolagets arbete så här långt. CombiGene har en mycket spännande och lovande tid framför sig, inte minst i epilepsiprojektet som närmar sig den första studien i människa”, säger Gunilla Lundmark.

Kontakter


Jan Nilsson, vd
Tel: +46 (0)704 66 31 63
E-post: jan.nilsson@combigene.com

Bert Junno, styrelseordförande
Tel: +46 (0)707 77 22 09
bert.junno@combigene.com

www.combigene.com
CombiGene AB (publ) Medicon Village, 223 81 Lund
info@combigene.com

Om CombiGene


CombiGenes vision är att erbjuda patienter som drabbats av svåra livsförändrande sjukdomar möjligheter till ett bättre liv genom nyskapande genterapier.

CombiGenes affärsidé är att utveckla effektiva genterapier för allvarliga sjukdomar som idag saknar adekvata behandlingsmetoder. Forskningstillgångar tas in från ett nätverk av externa forskare och utvecklas vidare fram till klinisk konceptverifiering. Läkemedelskandidater för vanligt förekommande sjukdomar kommer att samutvecklas och kommersialiseras genom strategiska partnerskap, medan CombiGene kan komma att driva utveckling och kommersialisering i egen regi för läkemedel som vänder sig till begränsade patientpopulationer.

Bolaget är publikt och är noterat på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Advisor är FNCA Sweden AB, +46 (0)852 80 03 99, info@fnca.se.

CombiGene’s lead project CG01 has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 823282.
CombiGene´s project CGT2 is supported by the Eurostars Programme. Project ID: 114714

Bifogade filer


PM Gunilla Lundmark SE

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.