Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-30

Hansa Biopharma AB: Hansa Biopharma får Great Place to Work[®]-certifiering för tredje året i rad

  • Utmärkelse från det internationellt erkända institutet Great Place to Work[®].
  • Certifieringen bygger på en företagsomfattande enkät som besvarades av 99 procent av Hansas medarbetare.
  • Mätvärden som rör förtroendet för företaget, trovärdighet, stolthet och rättvisa fortsätter att vara bland de med högst betyg hos de anställda.

Lund, Sverige, 30 september 2022. Hansa Biopharma AB, "Hansa" (Nasdaq Stockholm: HNSA), pionjär inom enzymteknik för sällsynta immunologiska sjukdomar, tillkännagav idag sin certifiering som ett Great Place to Work[®] 2022, vilket tilldelats av institutet Great Place to Work[®], en oberoende och globalt erkänd auktoritet inom arbetsplatskultur. Detta är den tredje certifieringen i rad för Hansa.

Undersökningen Great Place to Work[®], som besvarades av 99 procent av deltagarna, visar på en konsekvent förbättring från år till år, med särskilt höga poäng på områden som rör stolthet över det arbete som utförs och dess inverkan på samhället, känsla av tillhörighet och engagemang, samt känslan av att människor behandlas med respekt och rättvisa och kan vara sig själva i arbetsmiljön.

"Vi känner oss uppmuntrade av denna tredje certifiering i rad av Hansa som ett Great Place to Work[®]. Detta resultat återspeglar den höga nivån av engagemang och hängivenhet hos våra anställda under omvandlingen av Hansa till ett fullt integrerat biofarmaceutiskt företag i kommersiell fas. Varje år utvärderar vi noggrant de resultat och den feedback vi får från denna undersökning och utifrån detta genomför vi lämpliga initiativ för respektive team och i hela organisationen. Vårt mål är att göra Hansa till en unikt inspirerande och givande arbetsplats och den tredje certifieringen i rad visar hur långt vi har kommit", säger Anne Säfström Lanner, SVP och CHRO.

Great Place to Work[®] är den globala auktoriteten när det gäller arbetsplatskultur. Sedan 1992 har de undersökt mer än 100 miljoner anställda runt om i världen och använt dessa insikter för att definiera vad som gör en bra arbetsplats till en bra arbetsplats. Deras jämförelsedata används för att identifiera Great Place to Work-certifierade företag och de bästa arbetsplatserna i mer än 60 länder, inklusive listan 100 Best Companies to Work For och World's Best som publiceras årligen i Fortune.

-- SLUT PÅ PRESSMEDDELANDET --

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Klaus Sindahl, Head of Investor Relations
Hansa Biopharma
Mobil: +46 (0) 709-29 82 69
E-post: klaus.sindahl@hansabiopharma.com 

Författare Cision