Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-16

IAR Systems Group AB: Secure Thingz möjliggör effektiv massproduktion och leverans av säkra IoT-enheter

Stockholm, Sverige - 16 november 2021 - Secure Thingz, dotterbolag till I.A.R. Systems Group, meddelar idag ett nytt samarbete inom branschen för säker programmering och leverans på global skala. I samband med detta släpper företaget också uppdaterade versioner av produkterna Embedded Trust och plattformen Secure Deploy. Tillsammans gör dessa lösningar det möjligt för organisationer att påskynda säker utveckling och produktion av IoT-enheter.

EPS Global är en ledande leverantör av programmeringstjänster och arbetar med distributörer, processortillverkare och så kallade OEMs (Original Equipment Manufacturers) över hela världen för att stötta dem i säker programmering och produktion av processorer. Genom att använda Secure Deploy gör EPS det möjligt för Secure Thingz och IAR Systems kunder att påskynda hela flödet för att skapa en säker leveranskedja. Detta möjliggör krypterad programmering mellan OEM och de enheter som programmeras, vilket förhindrar intrång av skadlig programvara, IP-stöld, förfalskning och överproduktion.

"Med OEMs som i produktion nu använder både Embedded Trust och Secure Deploy är hela flödet komplett från start till leverans", kommenterar Haydn Povey, VD, Secure Thingz. "Vi kommer att fortsätta  förbättra och utöka dessa lösningar med hjälp av vårt partnernätverk och därigenom fortsätta stötta våra kunder i att på ett effektivt och skalbart sätt kunna lägga till säkerhet i sina inbyggda applikationer."

Kontaktpersoner på IAR Systems Group AB

Josefin Skarin, IR-kontakt, IAR Systems Group AB

Email: josefin.skarin@iar.com

Richard Lind, tillförordnad VD,  IAR Systems

Email: richard.lind@iar.com

Författare Cision