Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2023-03-31

Inbjudan till Alimak Groups kapitalmarknadsdag 2023

Alimak Group bjuder in investerare, analytiker, media och övriga huvudintressenter till en kapitalmarknadsdag den 14 juni 2023.

Kapitalmarknadsdagen kommer att vara ett hybrid-event som äger rum fysiskt i Stockholm och direktsänds via webben. Plats för eventet är Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, i Stockholm.

Presentationen startar kl. 15.00 och beräknas sluta kl. 18.00, följt av mingel och enklare förtäring för de som deltar personligen.

Vänligen registrera ditt fysiska deltagande senast den 1 juni via denna länk. Detaljerad agenda kommer att skickas ut till registrerade deltagare. Antalet deltagare är begränsat. Investerare, analytiker, finansiell media och övriga huvudintressenter prioriteras.

På kapitalmarknadsdagen kommer VD och koncernchef Ole Kristian Jødahl och andra representanter från koncernens ledningsgrupp att presentera företagets strategi med utvecklingen av New Heights- programmet och med djupdykningar i divisionerna.

Alla deltagare som deltar digitalt kommer att kunna ställa skriftliga frågor via webbsändningen. Ingen föranmälan krävs för deltagande via webbsändning. Eventet kommer också att finnas tillgänglig för visning efteråt.

För mer information, vänligen kontakta:
Johnny Nylund, kommunikationschef Alimak Group, +46 76 852 5759
johnny.nylund@alimakgroup.com

Om Alimak Group
Alimak Group är en global leverantör av hållbara vertikala transportlösningar och lösningar för arbete på höjd, noterat på Nasdaq Stockholm. Med närvaro i mer än 120 länder utvecklar, tillverkar, säljer och utför vi service på koncernens transportlösningar och lösningar för arbete på höjd med fokus på att tillföra kundvärde genom högre säkerhet, ökad produktivitet och bättre kostnadseffektivitet. Koncernen har en stor installerad bas av hissar, servicehissar, temporära och permanenta accesslösningar, plattformar och byggnadsunderhållsenheter runt om i världen. Portföljen omfattar även skyddsutrustning för höjdsäkerhet, lastmätning och kontroll, lyft och hantering samt en global affärsmodell för service, med återkommande intäkter från reservdelar och tjänster såsom inspektion, certifiering, underhåll, renoveringar, utbyten och utbildning. Koncernen grundades i Sverige 1948 och har sitt huvudkontor i Stockholm, 24 produktions- och monteringsanläggningar i 15 länder och cirka 3 100 anställda. corporate.alimakgroup.com

Bifogade filer
Inbjudan till Alimak Groups kapitalmarknadsdag 2023

Författare MFN