Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2023-01-31

Inbjudan till presentation av Resurs Holdings bokslutskommuniké för 2022

Tisdagen den 7 februari klockan 07.30 publiceras Resurs bokslutskommuniké för 2022. Klockan 09.00 samma dag håller bolaget en webbsänd telefonkonferens där VD Nils Carlsson och interim CFO & Head of IR Stefan Noderén presenterar rapporten. Efter presentationen följer en frågestund.

Presentationen sker på svenska, men kommer även att tolkas till engelska och går även den att följa på webben eller via telefon.

Om du önskar ställa muntliga frågor via telefonkonferensen registrerar du dig via länken nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till konferensen. Via telefonkonferensen finns möjlighet att ställa muntliga frågor:

https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=5007221

Om du önskar delta via webcasten gå in på nedan länk. Via webcasten finns möjlighet att ställa skriftliga frågor.

Svenska: https://ir.financialhearings.com/resurs-holding-q4-2022-swedish-webcast
Engelska: https://ir.financialhearings.com/resurs-holding-q4-2022-english-webcast

Presentationsmaterialet kommer att finnas tillgängligt innan telefonkonferensen börjar på Resurs webbsida  http://www.resursholding.com.

MER INFORMATION
Nils Carlsson, CEO, nils.carlsson@resurs.se  +46 766 44 77 00
Stefan Noderén, Interim CFO & Head of IR, stefan.noderen@resurs.se, +46 70 816 02 24

OM RESURS HOLDING
Resurs Holding verkar genom dotterbolaget Resurs Bank och har sedan starten 1977 byggt upp en kundbas på 6 miljoner privatkunder i Norden, och är en ledande partner för både butik och e-handel. Resurs vill skapa balans i människors vardagsekonomi. Baserat på det byggs erbjudanden och tjänster inom lån, sparande och betalningar som utgår från människors liv och vardag. Resurs Bank har sedan 2001 en bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det tredje kvartalet 2022 uppgick antalet anställda till 606 personer och låneboken till 35,7 miljarder SEK. Resurs Holding är noterat på Nasdaq Stockholm.

Bifogade filer
Inbjudan till presentation av Resurs Holdings bokslutskommuniké för 2022

Författare MFN