Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2023-03-10

Intellego bjuder in aktieägare till Q&A den 22 mars kl 17.00

Intellego Technologies AB (publ) (”Intellego” eller ”Bolaget”) kommer som ett led i att öka informationsgivningen till aktiemarknaden att arrangera ett webbevent för frågor och svar om bolaget och dess utveckling. Detta Q&A-event kommer att hållas onsdag 22 mars kl 17:00-18:00. Eventet är endast tillgängligt för i förväg anmälda personer.

För att anmäla medverkan på Intellegos Q&A-event, mejla namn och frågor till fraga@intellego-technologies.com. Senaste dagen att anmäla medverkan är måndag 20 mars kl 17:00. Senast dagen för själva eventet kommer en inbjudan med länk till webbeventet att skickas per mejl till alla som anmält sig.

Kontakter


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Claes Lindahl, vd Intellego Technologies AB
E-post: claes.lindahl@intellego-technologies.com
Telefon: +46 735 344 634

Om oss


Intellego Technologies utvecklar och tillverkar färgindikatorer som visar effekten av bestrålning med bland annat osynligt ultraviolett ljus, UV-ljus. Färgindikatorer används globalt inom till exempel desinfektionsbranschen, solskyddsindustrin och tillverkningsindustrin. Intellegos indikatorer har utvecklats från bolagets patenterade fotokromatiska bläck vilket kan anpassas till olika våglängder av ljus och olika tillämpningsområden inom en mängd olika industrier. Intellego Technologies grundades 2011, har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.
 
Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market Stockholm är Erik Penser Bank AB.

Bifogade filer


Intellego bjuder in aktieägare till Q&A den 22 mars kl 17.00

Författare MFN