Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2023-03-27

Intellego uppdaterar om HAI Solutions

Intellego Technologies AB (publ) (”Intellego” eller ”Bolaget”) tecknade i oktober 2022 ett leverantörsavtal med HAI Solutions för leverans av ett av Intellegos bläck. Slutprodukten som HAI säljer är medicinteknisk och omfattas av godkännande från FDA. HAI kommer inom kort att skicka in sin FDA-ansökan och har i dialog med FDA fått information om att FDA-godkännandet för ansökan ska komma i slutet av 2023. Då produkten har låg riskklassifiering föreligger inga väsentliga hinder för FDA-godkännandet.

HAI Solutions är ett riskkapitalfinansierat medtech-bolag från Kalifornien, USA, som tillverkar och säljer medicintekniska produkter till sjukvårdsmarknaden i främst USA. HAI har en innovativ portfölj av teknik inriktad på att motverka intravenös kontaminering och infektion i blodomloppet. 

Den tidigare uppskattade försäljningsprognosen gäller. 

Kontakter


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Claes Lindahl, vd Intellego Technologies AB
E-post: claes.lindahl@intellego-technologies.com
Telefon: +46 735 344 634

Om oss


Intellego Technologies utvecklar och tillverkar färgindikatorer som visar effekten av bestrålning med bland annat osynligt ultraviolett ljus, UV-ljus. Färgindikatorer används globalt inom till exempel desinfektionsbranschen, solskyddsindustrin och tillverkningsindustrin. Intellegos indikatorer har utvecklats från bolagets patenterade fotokromatiska bläck vilket kan anpassas till olika våglängder av ljus och olika tillämpningsområden inom en mängd olika industrier. Intellego Technologies grundades 2011, har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.
 
Bolagets Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market Stockholm är Erik Penser Bank AB.

Bifogade filer


Intellego uppdaterar om HAI Solutions

Författare MFN