Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2023-02-07

Kindred Group: Unibet - officiell partner till NHL i Sverige

Unibet ingår ett flerårigt avtal om att bli officiell partner till NHL (National Hockey League) i Sverige. Som en del av partnerskapet kommer Unibet att ha tillgång till marknadsföringsrättigheter och skräddarsytt innehåll som kommer att förbättra kundernas spelupplevelse.

Kindred Group plc:s (Kindred) flaggskeppsvarumärke, Unibet, blir officiell partner till NHL (National Hockey League) i Sverige genom ett flerårigt avtal med ligan. Unibet kommer genom partnerskapet, som det första spelbolaget i Sverige, få tillgång till marknadsföringsrättigheter och skräddarsytt innehåll. Unibet har redan ett starkt ishockeyerbjudande vilket nu stärks genom det officiella partnerskapet med NHL samt ger kunderna en ännu bättre spelupplevelse.

"Jag är väldigt stolt och glad över att Unibet är det första spelbolag i Sverige som blir officiell partner till NHL. Genom partnerskapet hoppas vi öka intresset för ishockey och den nordamerikanska ligan. Det ska bli väldigt spännande att följa NHL under de kommande åren", säger Philip Lagström, Country Manager Unibet Sverige, Kindred Group.

"Vi är glada över att ha Unibet som officiell partner till NHL. Kindred Group och dess varumärken är välkända för sitt engagemang gällande ansvarsfullt spelande. Vi välkomnar denna möjlighet att arbeta med Unibet för att fortsätta engagera vår robusta och växande hockeyfanbas i Sverige", säger John Lewicki, NHL:s vicepresident för affärsutveckling och partnerskap.

"Ishockey och NHL är väldigt viktigt för Unibet och vi har länge velat engagera oss mer för att befästa positionen som kundernas förstahandsval när de vill spela på ishockey genom att erbjuda den absolut bästa, tryggaste och säkraste spelupplevelsen", avslutar Lagström.

Detta partnerskap stöds av Sportradar, NHL:s officiella rättighetspartner för speldata. NHL använder ad:s, Sportradars datadrivna marknadsföringslösning som förser ligan med digitala marknadsföringstjänster för att utveckla sportspelspartnerskap utanför Nordamerika.

För mer information:

Maria Angell Dupont, External Communications Manager, Kindred Group
press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Författare Cision