Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-09

KINDRED: UNIBET LANSERAR I ARIZONA GENOM AVTAL

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Bettingbolaget Kindred expanderar i USA genom varumärket Unibet och lanserar i ett första skede online-vadhållningstjänster i Arizona, offline följer inom en snar framtid. Lanseringen är ett samarbete med Fort Yuma Quechan Tribe of the Fort Yuma Indian Reservation.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet sträcker sig över en tioårsperiod med möjlighet till förlängning och inkluderar i ett första skede vadhållningstjänster online med efterföljande offline samt nätkasino efter att tillämpliga lagar är godkända. Kindred kommer att fortsätta att utöka sin närvaro i USA i de delstater, där marknadsvillkoren möjliggör en hållbar affärsmodell.

"Engagemanget kring sport i Arizona är enastående, och genom vårt samarbete med Fort Yuma Quechan Tribe ser vi fram emot att kunna erbjuda alla fans förstklassiga vadhållningsupplevelser. I ett första skede online och därefter offline. Vi ser också fram emot ett långsiktigt samarbete som dessutom ger oss en god möjlighet att gå in Kalifornien när en reglering av delstaten sker", sade Manuel Stan på Kindred US.

Arizona är hemvist för ett professionellt WNBA-lag (Women's National Basketball Association), fyra professionella herrlag och högprofilerade collegelag. Unibets lansering i Arizona sammanfaller med den amerikanska fotbollens säsongstart, skriver Kindred.
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.