Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-17

Komplettering: PolarCool AB (publ) ingår avtal med IF Björklöven

PolarCool AB har ingått hyresavtal om ett (1) PolarCap® Evaluation System med Björklöven. Affären utgörs av ett hyresavtal som sträcker sig över resterande delen av denna säsong och nästa. Avtalet har inte någon större påverkar på bolagets omsättning men är ett viktigt signalvärde i arbetet med att fortsätta etablera sig i HockeyAllsvenskan.

Björklövens VD Anders Blomberg kommenterar:

  • Att värna om våra spelares hälsa och arbetsmiljö är viktig för oss i Björklöven. Då vårt sportsliga mål är att avancera till SHL innebär det också att vi kommer att behöva utveckla organisationen. På det medicinska området håller vi idag hög klass och det känns därför bra att vi tar ett ytterligare steg och ansluter oss till ett system som är standard i SHL.

PolarCools VD Erik Andersson kommenterar:

  • Att HockeyAllsvenskans ledande förening IF Björklöven väljer att ingå ett avtal med oss är så klart väldigt glädjande. Björklövens organisation och deras medicinska team har höga krav och därför är vi glada över att man nu vill tillhandahålla vår behandlingsmetod till sina spelare. Genom denna handling visar Björklöven att man är positiv till produkten och att de som ishockeyförening vill ligga i framkant vad gäller spelarnas säkerhet.

Denna information är sådan information som PolarCool AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 november.

För mer information

Erik Andersson -  VD PolarCool AB (publ)                             
+46 - 738 60 57 00                                                          
E-mail: erik.andersson@polarcool.se

Författare PolarCool