Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-11-01

Kopy Goldfields: Kopy Goldfields presenterar i Stockholm

KOPY GOLDFIELDS PRESENTERAR I STOCKHOLM

Kopy Goldfields AB (publ) (Kopy Goldfields eller Bolaget) medverkar vid Investerarmötet i Stockholm på måndag, den 5 november 2018. Investerarmötet arrangeras av Financial Stockholm i samarbete med Aktiespararna i Stockholm City.

Presentationen kommer att äga rum den 5 november 2018 kl 18.30 - 19.00 på Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23 i Stockholm. Efter föredraget kommer det att vara möjligt att träffa representanter från Bolaget vid en minimässa kl 19.30 - 20.00.

Bolagets CFO, Tim Carlsson, kommer att presentera Kopy Goldfields och välkomnar intresserade att ta del av föredraget på plats eller genom att ladda ner presentationen från Bolagets hemsida, http://kopygoldfields.emissioner.se http://kopygoldfields.emissioner.se . Föredraget kommer även att filmas för att senare finnas tillgänglig på Bolagets hemsida.

För program och anmälan, vänligen gå till:
http://financialstockholm.com/inbjudan-till-investerarmotet-5-november-p... http://financialstockholm.com/inbjudan-till-investerarmotet-5-november-p...

https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/inbjudan-till-investerarmotet-5... https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/inbjudan-till-investerarmotet-5...

Stockholm, 1 november 2018

För mer information, vänligen kontakta:
Mikhail Damrin, VD, +7 916 808 12 17, mikhail.damrin@kopygoldfields.com mailto:mikhail.damrin@kopygoldfields.com
Tim Carlsson, CFO, + 46 702 31 87 01, tim.carlsson@kopygoldfields.com mailto:tim.carlsson@kopygoldfields.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Kopy Goldfields Pressrelease 2018-11-01.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24456

Om Kopy Goldfields AB
Kopy Goldfields är ett svenskt guldprospekteringsbolag verksamt i Irkutsk- och Amur-regionerna i Ryssland, vilka är två av världens främsta guldmineralområden. Bolaget innehar för närvarande 14 licenser, uppdelade i tre projekt, som ger rätt till prospektering och utvinning av guld. Bolagets strategi bygger på att skapa värde genom att identifiera och förvärva guldprojekt med hög potential, samt prospektera och utforska dessa tills de är i ett stadium där de antingen kan säljas eller utvecklas vidare med en samarbetspartner.

Kopy Goldfields tillämpar International Financial Reporting Standards (IFRS), som har godkänts av EU. Hagberg & Aneborn Fondkommission verkar som Certified Adviser, tel: +46 8 408 933 50.

Aktien
Ticker: KOPY
http://www.nasdaqomxnordic.com/shares/microsite?Instrument=SSE77457 http://www.nasdaqomxnordic.com/shares/microsite?Instrument=SSE77457
Utestående aktier: 79 866 054

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.