Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-06-30

Lena Hagman, Executive Vice President Quality compliance, Regulatory & Medical Affairs lämnar Getinge

Getinge meddelar idag att Lena Hagman, Executive Vice President Quality compliance, Regulatory & Medical Affairs har valt att lämna Getinge. Lena Hagman kommer att fortsätta i sin roll, samt som medlem i koncernledningen, tills dess att en ersättare har utsetts. 

Lena Hagman har sedan 2010 haft ett flertal ledande positioner inom kvalitet och efterlevnad inom Getinge. Hon kommer att fortsätta i sin nuvarande roll tills dess att hennes ersättare har utsetts, dock senast till den 31 december 2022.

"Jag vill tacka Lena för hennes bidrag till företaget," säger Mattias Perjos, VD & koncernchef på Getinge. "Lena har varit starkt bidragande till vårt arbete med att etablera kvalitetsprocesser med patienten i fokus. Jag önskar henne allt gott i framtiden".

Processen att rekrytera Getinges nästa Executive Vice President Quality compliance, Regulatory & Medical Affairs kommer att påbörjas omgående. 

Mediakontakt

Anna Appelqvist, Vice President Corporate Communications
Tel: +46 734 244 527
E-mail: anna.appelqvist@getinge.com

Om Getinge

Getinge är en global leverantör av innovativa lösningar för operationssalar, intensivvårdsenheter, sterilcentraler samt företag och institutioner inom hälso- och sjukvård och farmaceutisk industri. Våra personliga erfarenheter och nära samarbeten med kliniska experter, vårdpersonal och specialister inom medicinteknik gör det möjligt för oss att bidra till en förbättrad vardag för människor, nu och i framtiden.

Författare Cision