Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-05-18

Lennart Sparud tillträder som ny CFO i Thunderful Group 23:e maj

Göteborgsbaserade gamingbolaget Thunderful Group AB tillkännager idag att Lennart Sparud tillträder som ny Chief Financial Officer (CFO) i bolaget den 23:e maj. Sparud har bland annat många års erfarenhet som CFO på börsnoterade Hexatronic Group.

Thunderful Group AB presenterade nyligen rekryteringen av Lennart Sparud som ny CFO, och kan nu meddela att han tillträder posten den 23:e maj 2022. Han efterträder därmed Anders Maiqvist, som framöver kommer att fokusera på bolagets förvärvsprocesser.

Lennart Sparud är en rutinerad börs-CFO som bland annat varit högst delaktig i arbetet med att ta Hexatronic Group från First North till Nasdaq Mid Cap. Thunderful Group är i början av sin tillväxtresa, och räknar med att dra nytta av hans erfarenheter.

"Lennart ansluter till oss med lång och gedigen erfarenhet av att driva noterade tillväxtbolag", säger Thunderful Groups VD Brjánn Sigurgeirsson. "Thunderful Group har växt kraftigt under de senaste åren, och vi har en mycket spännande resa framför oss. Under året som gått har vi konsekvent förstärkt på ledande positioner i bolaget, och vår nye CFO är ytterligare ett exempel på hur vi bygger för framtiden."

För mer information, vänligen kontakta:

Brjann Sigurgeirsson, CEO, Thunderful Group
E-post: brjann@thunderfulgroup.com
Tel: +46 708 16 16 32

Författare Cision