Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-05-02

LOHILO Foods AB: Therese Lundstedt föreslås som ny ledamot i Lohilo Foods styrelse

Aktieägare representerade cirka 43,6 procent av ägandet i Lohilo Foods har till årsstämman 2022 föreslagit Therese Lundstedt som ny styrelseledamot. Samtidigt har nuvarande ledamot Amanda Mcwen avböjt omval.

Therese Lundstedt har en lång erfarenhet från ledande positioner som VD och styrelseledamot inom finans, IT, samt energi samt bygg. Hon är idag VD för IT-företaget Colix Systems i Växjö och har tidigare arbetat som VD för byggbolaget Urbangreen, nätmäklaren Aktieinvest samt ungdomsförbundet Unga Aktiesparare. På meritlistan står bland annat omfattande arbeten med att digitalisera och modernisera verksamheter och varumärken, turnarounds samt flertalet företagsförsäljningar samt börsintroduktioner. Hon har även erfarenhet från flertalet styrelser såsom börsnoterade Climeon och Spotlight Group samt även Urbangreen och Gazella.

- Vi är mycket glada att föreslå Therese som ledamot hos oss. Hon kommer komma in med ny energi och driv. Jag ser framemot ett långt och framgångsrikt samarbete. Med hennes erfarenhet kommer det stärka styrelsearbetet framåt. Jag vill även passa på att tacka Amanda för det arbete hon gjort för Lohilo under sin tid i koncernen, säger VD Richard Hertvig.

För ytterligare information kontakta:

Richard Hertvig, VD, richard@lohilofoods.com,+46 70 886 94 44

Författare Cision