Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-26

LOHILO Foods AB: Utökade listningar i Nederländerna för Lohilo

Lohilo Foods har fått utökade listningar hos dagligvarujätten Albert Heijn i Nederländerna efter framgångsrik lansering av LOHILO-glassen tidigare under 2022. Från och med V41 utökas listningar från 600 butiker till 827 butiker. Albert Heijn är den största dagligvaruaktören i Nederländerna med en marknadsandel på ca 35%.

-Att vi redan efter några månader får utökade listningar i Nederländerna visar på att vi har en produkt och ett varumärke som attraherar konsumenter i hela Europa. När vi nu lyckats komma in på en kedja, ökar möjligheterna att lansera hos fler aktörer som finns i Nederländerna men också på närliggande marknader. Vi har jobbat stenhårt med att paketera vårt koncept med unika glassprodukter genom vår proteinrika och kalorisnåla LOHILO. Framgången i Nederländerna ger oss självförtroende och nu satsar vi vidare för att lansera i flera stora länder i Europa - Richard Hertvig, VD på Lohilo Foods AB.

För ytterligare information kontakta:

Richard Hertvig, VD, richard@lohilofoods.com,+46 70886 94 44

Om Lohilo Foods AB (publ)

Lohilo Foods AB (publ), som grundades 2008, är ett foodtech-bolag med rötter i Småland. Bolaget startade som en glassproducent med målsättningen att bli ett av de största glassbolagen i Norden. Sedan april 2019 har bolaget även etablerat sig inom torrvarusegmentet med produkter inom functional food. Kända varumärken i produktportföljen inkluderar LOHILO, Järnaglass, Superfruit, Alvestaglass, Häagen-Dazs, Bubbies, Halo Top, Homie, IQ Fuel, Legendz, Nathalie's, Beijing 8 och Sproud.

Nylandavägen 2, 352 50 Växjö | Org.nr: 556740-7050 | Tel: 0470-72 91 78 | lohilofoods.com | info@lohilofoods.com

"Bolag vars aktier är upptagna till handel på Nasdaq First North Growth Market måste ha en Certified Adviser. För Lohilo Foods innehar FNCA Sweden AB uppdraget som Certified Adviser."

Författare Cision