Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-07

Mälaråsen: Godkännande till ägarbyte hos hyresgästen Upplands Motor

Volvo Cars har idag tillkännagett förvärvet av Upplands Motor genom sitt dotterbolag Volvo Personvagnar Norden AB, med förbehåll för rättsligt godkännande (https://www.media.volvocars.com/se/sv-se/media/pressreleases/271088/volvo-cars-forandrar-sin-aterforsaljarverksamhet-med-integrerad-kundupplevelse-mellan-online-och-off).

Mälaråsen AB (publ) har lämnat godkännande till ägarbytet i Upplands Motor med förbehåll för att (i) säkerheter och garantier under hyresavtalen ställs i samband med tillträdet på motsvarande kommersiella villkor som nuvarande säkerheter och garantier samt (ii) tillträdet sker senast den 30 juni 2021.

"Vi har haft en god relation med Upplands Motor och dess ägare sedan vi förvärvade fastigheterna av dem 2016. Vi ser fram emot att välkomna Volvo Cars som ny ägare till Upplands Motor. Att en av de största aktörerna inom bilbranschen visar intresse för att bedriva verksamhet i våra fastigheter bekräftar att vi har välskötta fastigheter i attraktiva lägen. Volvo Cars är en mycket stark ägare vilket är positivt för Mälaråsen och vi ser fram emot att följa Volvo Cars utveckling av bilförsäljning på sin hemmamarknad. Vi vill passa på att gratulera båda parterna till affären och ser fram emot ett gott och långt samarbete med Volvo Cars.", skriver styrelseordförande i Mälaråsen AB (publ) Henrik Viktorsson.

Författare Mälaråsen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.