Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-12-07

Mårten Forste utses till kommersiell chef i Desenio Group

Mårten Forste har anställts som kommersiell chef (Chief Commercial Officer, CCO) för Desenio Group (”Desenio”). Mårten, som har lång och bred erfarenhet från marknadsföring online, kommer ingå i Desenios ledning. Mårten har tidigare bland annat varit både ordförande och COO på Leovegas Mobile Gaming Group, landschef på spelbolaget Expekt och COO på Meetic/ Match.com Europe.

”Vi är väldigt glada över att Mårten Forste kommer ombord som CCO på Desenio. Mårten har lång erfarenhet både från rollen som CCO, att arbeta i snabbväxande teknikbolag och omfattande branschkunskap från online-verksamheter. Hans kompetens och erfarenhet kommer vara till stor nytta för Desenio på alla våra marknader, och inte minst ett stöd i vår expansion på den nordamerikanska marknaden”, kommenterar Fredrik Palm, vd Desenio Group.

”Desenio har ett mycket starkt erbjudande, en datadriven affär med kundanpassat innehåll till hög kvalité och konkurrenskraftig prisbild. Med ett erbjudande som dessutom ligger rätt i tiden och med marknader med tillväxtpotential så ser jag fram emot att tillsammans med kollegor få bygga vidare på den starka position bolaget redan har”, säger Mårten Forste.

Mårten Forste börjar sin anställning den 9 januari 2023.

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Fredrik Palm, VD, fredrik.palm@deseniogroup.com, +46 70 080 76 37
Kristian Lustin, Ekonomi- och finanschef, kristian.lustin@deseniogroup.com, +46 76 887 24 63
Johan Hähnel, Head of IR, johan.hahnel@deseniogroup.com, +46 706 05 63 34

Certified Adviser


FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser. FNCA kan nås på info@fnca.se.

Om Desenio Group


Desenio Group är det ledande e-handelsföretaget inom prisvärd väggkonst i Europa, med en växande närvaro i Nordamerika. Vi erbjuder våra kunder ett unikt och kurerat sortiment av cirka 9 000 motiv samt ramar och tillbehör i 35 länder via 44 lokala websidor och expanderar löpande till nya marknader.

Desenio Group är väl positionerat för att bygga vidare på vår dynamiska tillväxtmodell, inklusive vår egenutvecklade tekniska plattform, industrialiserade kreativa processer och effektiva digitala kundförvärvsstrategier.

Vi har huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Sverige, Tjeckien och USA. Desenio Group är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med tickern "DSNO".

Bifogade filer


Mårten Forste utses till kommersiell chef i Desenio Group

Författare MFN