Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-26

MEDCLAIR: AMBITION SÄLJA ELLER DELA UT SPINTSO UNDER 2022

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Tredje kvartalet för Medclair Invest, som handlas på NGM Nordic SME, kännetecknades av mycket hög aktivitet i de båda dotterbolagen Medclair och Spintso vilket har resulterat i nya distributionsavtal, genombrott på nya marknader samt ett väsentligt ökat inflöde av affärsförfrågningar.

Det skriver Medclair Invest, som handlas på NGM Nordic SME, i en verksamhetsuppdatering.

Verksamheten i Spintso har sedan omstruktureringen i maj, utvecklats mycket positivt och bedöms bidra med ett positivt resultat för helåret 2021, enligt Medclair Invest. Under kvartalet erhölls ett bud på Spintso.

"Även om budet i sig var attraktivt står det klart att givet den positiva utvecklingen finns det goda skäl att avvakta ytterligare en tid för att dra nytta av bland annat lanseringen av en helt ny generation klockor. Ambitionen är att under 2022 sälja, alternativt dela ut, verksamheten till aktieägarna", skriver Medclair Invest.

I dotterbolaget Medclair uppges verksamhetsmålen i nuläget vara mer än väl uppfyllda. Antalet etablerade kundkontakter ökade radikalt under tredje kvartalet, enligt pressmeddelandet.
Författare Direkt-SE