Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-15

Mediacle Group AB: Mediacle tecknar två nya kundavtal för sin programvara MAP ™

Mediacle Affiliate Platform ("MAP ™") är en robust programvara för affiliate management som syftar till att erbjuda högkvalitativa och kostnadseffektiva spårningslösningar för iGaming-företag. Med över 200 varumärken som använder sig av MAP ™ fortsätter vi att växa snabbt och har för många aktörer blivit ett förstahandsval inom iGaming-sektorn. Kvalitet, prisvärdhet och innovation är de tre viktigaste föreskrifterna som gör MAP ™ unik. Programvaran erbjuder flexibla inbyggda funktioner och gratis tillägg som hjälper operatörer att möta deras anpassade krav.

"Vi är mycket glada över att vara associerade med både Nemesis Media och Altacore N.V., båda är utmärkta spelföretag som har spelare världen över. Detta är verkligen ett utmärkt tillfälle för oss att visa upp vår kompetens, kreativitet och naturligtvis utmana oss själva. Hela MAP ™ -teamet ser fram emot samarbetet och vi är övertygade om att vår resa blir mycket givande. " säger VD, Santosh Jain.

Dessa nya kunder förväntas ha en liten positiv inverkan på Mediacles intäkter 2020 och kontraktet kommer förmodligen att förlängas 2021 efter den första avtalsperioden.

Om du vill veta mer om MAP ™ iGaming Affiliate Software besöker du map.mediacle.com.
 

Författare Mediacle Group AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.