Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-04-21

Monivent inleder samarbete med diskussionsplattformen Axyer

Monivent har inlett ett samarbete med diskussionsplattformen Axyer. Detta för att stärka bolagets kommunikation, samt ge aktieägare en plattform med möjlighet att diskutera innehavet och föra en dialog med bolaget.

Som ett led i att stärka bolagets kommunikation gentemot sina aktieägare, samt att kunna erbjuda en plattform med samlad information, har Monivent inlett ett samarbete med diskussionsplattformen Axyer. Axyer erbjuder via sin plattform ett nytt sätt att diskutera aktier. Alla användare är verifierade och med hjälp av moderatorer bedöms sanningshalten i inläggen. Detta med avsikt att stödja ett mer positivt börsklimat. Aktieägarna får även chansen att ställa frågor direkt till ledningen, vilka samlas ihop och besvaras. Som ett led i samarbetet har Axyer initialt sammanfattat Monivents senaste rapport vilken finns tillgänglig via länken https://www.youtube.com/watch?v=cBZCgsCtJT8

"Genom samarbetet med Axyer ser vi en bra möjlighet att stärka bolagets kommunikationen. Monivent har mycket engagerade och intresserade aktieägare och de kan genom plattformen diskutera sitt innehav och vi kan på ett enkelt sätt samla ihop och besvara de frågor vi får", säger Karin Dahllöf, VD för Monivent.

"Vi ser fram emot samarbetet, och hoppas kunna ge Monivents aktieägare en trygg och professionell plattform för dialog sinsemellan och med ledningen för Monivent", säger Carl-Marcus Aman, Affärsansvarige på Axyer.

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Dahllöf, VD
Telefon: +46 707 48 01 30
E-post: karin@monivent.se
Hemsida: www.monivent.se

Författare Cision