Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-06-14

Monivents distributör Medidyne vinner upphandling i Finland gällande Neo100

Medidyne Oy har vunnit en upphandling i HUS (Helsingfors universitetssjukhus) sjukvårdsdistrikt som gäller Neo100, Monivents kliniska produkt för användning på nyfödda i behov av andningshjälp. Ramavtalet omfattar sjukhusen i Helsingfors, Esbo, Lojo, Hyvinge, Kotka och Villmanstrand och sträcker sig över 4 år. Avtalet kan innebära försäljning av ett till fyra Neo100-system årligen och Medidyne har redan nu mottagit en order på det första systemet.

"Medidyne Oy är väldigt glada över att ha vunnit den första upphandlingen av utrustning för övervakning av manuell ventilering av nyfödda och för att få leverera den första Monivent Neo100 till neonatalavdelningen på Helsingfors universitetssjukhus." säger Mika Kuivalainen, Sales Manager Medidyne Oy.

"Det är fantastiskt roligt att Medidyne lyckats ro iland denna första upphandling för Neo100. Att viljan finns att utrusta sjukhusen i Helsingforsområdet med Neo100 visar att man ligger långt framme inom neonatalvård och ser behovet av att introducera ny teknologi, inte bara på universitetssjukhusen utan i hela regionen." säger Karin Dahllöf, VD för Monivent.

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Dahllöf, VD
Telefon: +46 707 48 01 30
E-post: karin@monivent.se
Hemsida: www.monivent.se

Författare Cision