Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-05-31

Motion Display: Per Delby utnämns till Global Sales Director

Med mångårig erfarenhet från ledande befattningar i globala FMCG-företag har Per Delby den kompetens och erfarenhet som krävs för att ta det världsledande elektroniska displayföretaget Motion Display till nästa nivå i en ambitiös internationell expansionsplan.

"Med en framgångsrik bakgrund och ledande säljpositioner på Carlsberg, Britvic, Diageo och senast Pernod-Ricard, är vi övertygade om att Per kommer att vara en värdefull tillgång för att hjälpa våra kunder att få sina verksamheter att växa", säger Anna Engholm, VD för Motion Display.

Per Delby tillägger: "Motion Display har utvecklat en unik produkt med en enorm potential men har hittills haft mycket begränsade säljresurser. Genom min bakgrund från leverantörssidan är värdet av denna revolutionerande produkt uppenbar för mig, men produkten är fortfarande i princip okänd i branschen. Jag är övertygad om att min bakgrund och mitt nätverk kommer att vara till nytta för att skapa medvetenhet om Motion Display."

För ytterligare information

Anna Engholm, VD Motion Display Scandinavia AB, +46 (0) 709 79 35 04

Motion Display är den ledande globala tillverkaren av skyltar till detaljhandeln baserade på elektroniskt papper och erbjuder nya lösningar för effektiv marknadsföring i butik. Bolaget grundades i Uppsala 2005 av Erik Danielsson, tidigare koncernchef för Pharmacia AB och grundare av bland annat Pricer AB, världsledande leverantör av ESL (Electronic Shelf Labels).

Bolaget har utvecklat ett revolutionerade sätt att göra reklam vid varan i butiken, där mer än 70 procent av köpbesluten tas.

Bolagets displayer drivs av små batterier och kan blinka och samtidigt förmedla olika budskap i en rullande sekvens. Omfattande dokumentation visar på såväl starkt ökad uppmärksamhet som drastiska försäljningsökningar vid användning av blinkande skyltar från Motion Displays. Displayernas extremt låga strömförbrukning och dess pappersliknande egenskaper, gör att displayerna hanteras lika enkelt som traditionella pappers- och plast-skyltar med statiska budskap.

www.motiondisplay.com.

Författare Cision