Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-10

MTG: Uppdatering av 2020 års evenemangskalender för DreamHacks festivaler samt Masterturneringar

Till följd av den pågående coronavius-pandemin och de åtgärder som vidtagits globalt för att stoppa den har DreamHack beslutat att ytterligare justera schemalagda festivalerna och Masterturneringarna för 2020. Detta för att säkerställa fortsatt verksamhet och för att kunna erbjuda esport, live-och online-evenemang, på ett ansvarsfullt sätt med hänsyn till de begränsningar och åtgärder som gäller för varje enskilt land.

Filen som bifogas detta pressmeddelande visar DreamHacks och ESL's kalender per den 10 augusti 2020, och kan komma att justeras ytterligare.

Information om vidare justeringar av ESL:s och DreamHacks masterturneringar kommer att göras löpande, om och när det behövs. Detta som en följd av den osäkerhet som just nu råder och för att fatta välgrundade beslut i varje situation. Givet den snabbföränderliga läget och behovet för v6rksamheter att anpassa sig till vidare utveckling, kommer information lämnas regelbundet och då det fordras om vidare förändringar för ESL och DreamHack:s kalender för Masterturneringar samt festivaler.

Författare MTG

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.