Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-28

Munters Group AB: MUNTERS TILLSÄTTER GROUP VICE PRESIDENT AND HEAD OF COMMERCIAL EXCELLENCE

Stefan kommer från en lång karriär av strategiska nyckelpositioner inom Sandvik och områdena kommersiell pris-och lönsamhetsstyrning samt affärs- och produktstrategi.

I sin nuvarande position på Sandvik Coromant har han ett brett och globalt ansvar för produktutvecklingprocess, strategi, projektkontor och affärskontroll inom Product Management och R&D.  

Stefan har en magisterexamen i företagsekonomi från studier vid Högskolan Dalarna, Beijing Jiatong University, Kina och Uppsala Universitet.

"Jag är mycket glad att Stefan Aspman accepterat rollen som Head of Commercial Excellence", säger Klas Forsström, VD och koncernchef på Munters Group. "Stefan har en lång erfarenhet av värdeskapande genom prissättningsstrategier och därmed länkade kanalstrategier. Detta är strategiska prioriteringar för Munters framöver och han kommer att vara oerhört viktig inom detta område. Stefan kommer att vara en del av Munters ledningsgrupp och arbeta nära hela organisationen, särskilt med våra två affärsområden AirTech och FoodTech".

Författare Munters Group AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.