Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-23

NANOFORM: PROJEKTRESULTAT BEKRÄFTAR POTENTIAL- KEPLER CHEUVREUX

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) De positiva resultat som medicinteknikbolaget Nanoform nyligen presenterade för projektet Nanoform Proof of Concept tillsammans med Herantis Pharma bekräftar potentialen för Nanoforms teknologi applicerad på proteiner och bereder väg för en bredare användning av bolagets teknologi.

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys och anger även att resultaten gör banken trygg kring Nanoforms långsiktiga mål.

I analysen drar Kepler Cheuvreux upp riktkursen för Nanoform till 9:50 euro från 8:50 euro och upprepar sin köprekommendation, vilket Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på torsdagen.

Resultaten, som presenterades tidigare i september, visade att nanoformingsprocessen i projektet Nanoform Proof of Concept tillämpats framgångsrikt på Herantis läkemedelskandidat RHCDNF.

Projektet går nu vidare till nästa fas, en så kallad Proof of Process-studie, för att ytterligare bekräfta effektiviteten för nanoformade RHCDNF-nanopartiklar.

Nanoforms aktie betalades vid 11-tiden på torsdagen till lite under 80 kronor på First North, en uppgång med 0,3 procent från dagen före.
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.