Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-12-01

Nobia AB: Nobia skriver avtal med MediaMarkt och lanserar Granarp - nytt varumärke i Sverige

Nobia, en av Europas ledande köksspecialister blir hemelektronik-kedjan MediaMarkts köksleverantör i Sverige. Avtalet innebär att Nobia kommer att leverera kompletta kökslösningar, tillgängliga för alla kunder hos MediaMarkt i Sverige. Köken kommer att säljas under varumärket Granarp, ett helt nytt varumärke med anpassat sortiment för MediaMarkts behov.

"Vi är stolta över att bli leverantör till MediaMarkt nu när de gör sin satsning på kompletta kökslösningar. MediaMarkt är sedan länge en av de ledande inom försäljning av vitvaror, att de nu erbjuder en helhetslösning för kök känns mycket spännande. Vi ser fram emot att skapa Granarps sortiment, anpassat för deras kunder, säger Sanna Batz, tf Kommersiell chef Channel brands, Nobia.  

Det är första gången MediaMarkt går in i avtal om kompletta kök i Sverige. I valet av leverantör var kundanpassade kökslösningar, design och hållbarhet viktigt.

"Nobia blev ett naturligt val för oss. De är en av Europas ledande kökstillverkare som satsar på att vara ledande inom design och hållbarhet. Nobia har kapaciteten att leverera kök som tilltalar människor; med senaste design, olika stil och många olika kulörer. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda kunderna personligt utformade kökslösningar med varumärket Granarp, säger Magnus Håkansson, VD för MediaMarkt Sverige.

De första Granarpköken kommer bli tillgängliga i utvalda MediaMarkt-varuhus under första kvartalet 2022.

För ytterligare information om Nobia, vänligen kontakta:

Cecilia Levin Destoup, Kommunikationschef Nobia
+46 72 544 32 15
cecilia.l.destoup@nobia.com

För ytterligare information om MediaMarkt, vänligen kontakta:
Magnus Håkansson
+4676 887 20 02
hakanssonmag@mediamarkt.se

Författare Cision