Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-12-22

Norse Impact AB: Bolaget har ingått en överenskommelse med PREEM gällande distribution till deras fullservicestationer med engångs e-cigaretter.

Norse Impact har nått en överenskommelse med PREEM om full utrullning av företagets engångs-e-cigaretter på alla deras 97 fullservicestationer i Sverige. 

Norse Impact har nu en mycket god närvaro på den svenska detaljhandelsmarknaden genom sina totalt 494 B2B kunder (Gulf, Frendo, Direkten och Preem) hittills.

Marius Arnesen, vd för Norse Impact, kommenterar överenskommelsen:

Ännu en strategiskt viktig bit på plats! Vi är mycket glada över att kunna inkludera PREEM med sitt fantastiska säljnätverk till vårt B2B-säljnätverk. Överenskommelsen med PREEM bidrar till bolagets övergripande strategi att bli den dominerande aktören på detaljhandelsmarknaden i Sverige. Att vi nu har PREEM, Gulf, Frendo och Direkten i vår B2B-portfölj ger oss stort inflytande mot distributörer som Dagab. Vi fortsätter att arbeta hårt för att etablera oss på Dagab och räknar med att öka antalet detaljhandelskedjor i Sverige som ett resultat av höstens fokus på B2B-marknaden. Norse Impact går in i ett mycket spännande 2023. Vi tackar PREEM för det förtroende de visar, och vi ser fram emot ett gott och långsiktigt samarbete.

Anna Mardirossian, kategorichef kommenterar överenskommelsen:

För PREEM är det av stor vikt att samarbeta med seriösa och duktiga partners. När vi utvärderat möjliga samarbetspartners så kändes det naturligt att välja Norse Impact.

Norse Impact har en mycket stark position på den svenska marknaden och säkerställer att PREEM kommer att ha ett premiumsortiment av vapeprodukter.

Norse Impact i korta drag

Norse Impact är Nordens snabbast växande koncern inom rökfritt segment. Detta segment består av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga tobaksrökningen. Bolagets löpande verksamhet finns i första hand i hela Norden, men även i Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena elektroniska cigaretter (Vape) och snus, med femton exklusiva avtal med väletablerade rökfria produkter. Norse Impact har nu tjugosex fysiska butiker och tolv egna nätbutiker.

Bolaget har ett starkt tillväxtfokus, baserat på organisk tillväxt och solida strategiska förvärv, både i Norden och övriga Europa. Viktiga punkter här är starka synergier, marknadsandelar och sund finansiell verksamhet.

För ytterligare information kontakta

Marius Arnesen, VD. Telefon: +47 938 00 894, e-post: ma@norseimpact.se

 

Författare Cision