Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-12-02

Norse Impact AB (publ): Ingår samarbetsavtal med EMAB, om fullsortimentsdistribution.

Företaget har ingått ett mycket viktigt samarbetsavtal med EMAB gällande distribution, till deras medlemmar, av hela utbudet av Norse Impacts produkter.

Med sina drygt 400 medlemmar, fördelade på de rikstäckande kedjorna Gulf och Frendo, har EMAB en mycket stark marknadsposition på den svenska marknaden.

Fredrik Käck, Kategoriansvarig Nonfood / Konfektyr / Tobak EMAB kommenterar avtalet:

  • Att EMAB valde, Norse Impacts dotterbolag, Eurobrands Distribution AB som en av våra partners inom e-cigaretter var ett enkelt val. Verksamheten som Norse Impact satt ihop är byggd för framgång. Det visar sig inte minst av att Eurobrands också är det första företaget i vapebranschen som erbjuder sina kunder pant på engångs-e-cigaretter. Detta görs i samarbete med getbower.com och innebär att alla produkter som går ut via EMAB:s försäljningsställen kan pantsättas och återvinnas. Vidare har Eurobrands Distribution AB säkrat en rad viktiga exklusiva distributionsrätter, vilket gör att vi på EMAB känner oss trygga med att alltid kunna ha det bästa sortimentet i våra butiker framgent.

Marius Arnesen, vd för Norse Impact, kommenterar avtalet:

  • Genom att ingå ett fullsortimentsdistributionsavtal med EMAB visar företaget att strategiskt och målinriktat arbete ger goda resultat. Med 15 ensamrättsavtal, ett pant- och återvinningsavtal för engångsvape visar det att bra interna rutiner och manualer värderas och påverkar besluten hos seriösa aktörer som EMAB. Norse Impact stärker sin position som den föredragna och långsiktiga rätta partnern för stora och seriösa aktörer som EMAB. Vi är stolta och mycket glada över undertecknandet av det här avtalet.

Norse Impact i korta drag

Norse Impact är Nordens snabbast växande koncern inom rökfritt segment. Detta segment består av lagliga nikotinprodukter som ersättning för den mycket skadliga tobaksrökningen. Bolagets löpande verksamhet finns i första hand i hela Norden, men även i Storbritannien. Företaget är särskilt starkt positionerat inom områdena elektroniska cigaretter (Vape) och snus, med femton exklusiva avtal med väletablerade rökfria produkter. Norse Impact har nu tjugosex fysiska butiker och tolv egna nätbutiker.

Bolaget har ett starkt tillväxtfokus, baserat på organisk tillväxt och solida strategiska förvärv, både i Norden och övriga Europa. Viktiga punkter här är starka synergier, marknadsandelar och sund finansiell verksamhet.

För ytterligare information kontakta

Marius Arnesen, VD. Telefon: +47 938 00 894, e-post: ma@norseimpact.se

 

Författare Cision