Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-08-24

Novus Group: DELÅRSRAPPORT Q2 - APRIL 2021 till JUNI 2021

Ett starkt resultat i en period i Novus historia som varit utmanande på grund av pandemin. Trots detta har vi kunnat växa och redovisa ett starkt positivt resultat.

De undersökningar Novus gör ger värdefull kunskap om det mänskliga beteendet för våra kunder. Novus tillväxt är en direkt effekt av att vi dagligen visar vad man kan förvänta sig av ett bra undersökningsföretag. Att vi har integritet, oberoende och tar ansvar för det vi producerar. En undersökning är inte en siffra som skickas runt. En undersökning är kunskap som baseras på tillförlitlig fakta.

Allt fler kunder inser att Novus undersökningar ger ett faktiskt värde och hjälper dem att nå sina egna mål. Att Novus personal är experter som kan rådfrågas och som hjälper till att ge relevanta och tillförlitliga svar.

Efterfrågan på tillförlitlig fakta och kunskap är enorm. Pandemin visade att man inte kan lita på "big data" när allas beteende förändras. Pandemin visade också att Novus undersökningar ger en korrekt bild. Gång på gång under pandemin har vi kunnat verifiera våra undersökningar mot ny statistik. Varje gång har det visat att Novus undersökningar är tillförlitliga.

Det är ingen slump utan en direkt effekt av att vi prioriterar vetenskapliga metoder och att vi har integritet nog att försvara det vi vet fungerar. Dock ett viktigt kvitto att löpande kunna visa att Novus undersökningar tar fram tillförlitlig fakta om mänskligt beteende.

Detta är första halvårsrapporten efter att vi ändrat från brutet räkenskapsår till kalenderår, vilket är viktigt att ha i åtanke när man läser rapporten. Syftet med förändringen är en ökad tydlighet kring Novus resultat.

Torbjörn Sjöström

VD
Novus
Epost: Torbjorn.sjostrom@novus.se
Tel: 08 128 196 71

Författare Cision