Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-08-13

Nowonomics AB (publ): NGM-listade fintecbolaget NOWO når nytt rekord med över 325 000 spartransaktioner under juli månad

Nowonomics AB (NOWO) ser fortsatt ökade spartransaktioner bland bolagets medlemmar. Under juli månad uppnåddes det högsta antalet initierade spartransaktioner sedan bolagets start.

NOWOs mission är att ingen skall behöva oroa sig för att sin pension och att pengarna inte ska räcka till för ett aktivt och rikt liv som pensionär utan att behöva göra stora avkall idag. Lösningen är innovativa mikrosparsätt via NOWOs mobila sparplattform, där medlemmarna sparar små summor löpande i vardagen, något som redan resulterat i ett nettosparande på en bit över 200 miljoner kronor. 

Bolaget har för avsikt att fortsättningsvis rapportera antalet initierade spartransaktioner löpande som ett bra sätt för marknaden att följa Bolagets tillväxt över tid.

Rutger Selin VD kommenterar:

Att vi i juli månad hade över 325 000 initierade spartransaktioner är ett bra kvitto för att vi håller på att nå vårt mål om att bli en del av våra medlemmars vardag. Jag är otroligt stolt och glad över att ge våra medlemmar en tjänst att kunna bygga sin framtida ekonomi på, en tjänst som de inte hade innan de blev medlemmar hos NOWO. Glädjande är även att vi ser att antalet transaktioner stadigt ökar månadsvis och i allt snabbare takt fylls NOWO Funds förvaltade kapital på.

Rutger Selin

VD Nowonomics AB (publ)
Telefon + 46 70 931 64 28

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.