Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-07

Nowonomics AB (publ): NOWO Fund inkluderas i Svenska Fribrevsbolagets modellportfölj

NGM-listade fintechbolaget NOWOs samarbete med Försäkringsaktören Svenska Fribrevsbolaget fördjupas när NOWO Fund tar plats i deras modellportfölj. Svenska Fribrevsbolaget är Sveriges enda försäkringsbolag som är byggt och anpassat för fribrev, pensionsförsäkringar där inbetalning upphört exempelvis på grund av byte av arbetsgivare. Via Svenska Fribrevsbolaget har kunden möjlighet att slå ihop sina gamla fribrev till för att skapa ett mer samlat sparande.

Svenska Fribrevsbolaget modellportfölj består idag av: 
NOWO Fund 35 % 
Spiltan Aktiefond investmentbolag 30 %
AMF Balansfond 25 %
Öhman Etisk Emerging markets A 10% 
 

Rutger Selin, VD på NOWO kommenterar:
Vårt mål är att hjälpa till att skapa verktyg som bidrar till en bättre pension för våra medlemmar och svenska folket. Att nu NOWO Fund tas upp i vår partners Svenska Fribrevsbolagets nya portföljerbjudande som största post är ett kvitto på att vi når ut med vår mission och jag ser fram emot att ytterligare utveckla vårt samarbete.
Svenska Fribrevsbolagets VD, Mattias Fellenius kommenterar:
De flesta av våra kunder väljer någon av våra färdiga fondportföljer. 5 Stars är en fondportfölj med fonder som samtliga har 5/5 Morningstarstjärnor och Nowo Fund är den fond i portföljer med störst allokering. Nowo Fund har även 5/5 i hållbarhetsgrad, bra historisk avkastning och en unik avgiftsstruktur, en fond som helt klart står ut, säger Mattias Fellenius, Ordförande Svenska Fribrevsbolaget. 
 

För mer information, kontakta:

Rutger Selin, VD Nowonomics AB (publ), telefon + 46 70 931 64 28.
Mattias Fellenius, Ordförande Svenska Fribrevsbolaget, telefon + 46 70 390 22 27

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.